O
Plejliste
Prijavite se
1

Adaptability - Adjusting your team to disability

Pridruži se
PregledZnačke znanja

Adaptability - Adjusting your team to disability

Pridruži se

Sadržaj

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τους διάφορους τύπους αναπηριών και θα εξερευνήσουν διάφορα εργαλεία και πόρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία δραστηριοτήτων χωρίς αποκλεισμούς και προσβάσιμες. Μέσω πρακτικών ασκήσεων και συζητήσεων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις για την τροποποίηση και προσαρμογή των δραστηριοτήτων ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες των ατόμων με αναπηρία. Η δραστηριότητα αυτή έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τα άτομα να δημιουργήσουν δραστηριότητες που είναι τόσο διασκεδαστικές όσο και προσβάσιμες για όλους τους συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από τις ικανότητές τους.

Resursi

  • Compass on Human Rights Education

Preuzmi značku znanja aktivnosti

Flexibility for Disability Preuzmi ovu značku znanja

Η δραστηριότητα αυτή αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των ατόμων να δημιουργήσουν δραστηριότητες που είναι διασκεδαστικές και προσβάσιμες για όλους τους συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από τις ικανότητές τους.


Το βίντεο εξηγεί τα διάφορα είδη αναπηρίας, ορατά και αόρατα, που μπορεί να συναντήσουν οι άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή και πώς μπορούμε να είμαστε πιο συμπεριληπτικοί απέναντι στα άτομα με αναπηρία.


Το Compass υπήρξε το μέσο μέσω του οποίου η εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα μπήκε στην ατζέντα της εργασίας με τους νέους και στα προγράμματα σπουδών πολλών σχολείων. Εθνικά δίκτυα για την εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα δημιουργήθηκαν σε πολλές χώρες, όπου ενισχύουν το έργο που επιτελούν οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οι επαγγελματίες της εκπαίδευσης για να γίνει το δικαίωμα στην εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα πραγματικότητα για περισσότερα παιδιά και νέους σε όλη την Ευρώπη. Περιέχει πρακτικές δραστηριότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από youthworkers, εκπαιδευτικούς και μέντορες που θέλουν να βοηθήσουν στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Morate da završite sve zadatke kako biste dobili značku znanja
Zadaci
Zadatak broj1
Dokaz verifikovan od strane: jedan/na organizator/ka aktivnosti
1. Εξερευνήστε τις δραστηριότητες στο Compass και επιλέξτε μία για να εργαστείτε.
2. Ελέγξτε κριτικά σε ποιο βαθμό η δραστηριότητα είναι χωρίς αποκλεισμούς έχοντας διαφορετικές ομάδες νέων με αναπηρία.
3. Σκεφτείτε τι πρέπει να προσαρμοστεί ή/και τι είδους πρόσθετο υλικό χρειάζεται.
4. Καταρτίστε μια λίστα για μελλοντικούς εκπαιδευτές/αρχηγούς ομάδων που θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη δραστηριότητα με διαφορετικές ομάδες με στόχο την ενίσχυση της συμπερίληψης
Zadatak broj2
Dokaz verifikovan od strane: jedan/na organizator/ka aktivnosti
5. Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων με οργανώσεις στο τοπικό/περιφερειακό σας περιβάλλον που μπορούν να αποτελέσουν πιθανούς εταίρους που εργάζονται με διαφορετικές ομάδες νέων.

Veštine

ESCO
#collaborate for social inclusion
ESCO
#create creative ideas
LIFECOMP
#Empathy
ESCO
#organise participation in international events
Kretivnost i dizajn
Dodato na plejlistu (1)
Vreme za završetak: 1 sat 30 minuta
Podelite :

Organizatori

Thessaloniki city of learning

Koristi se u plejlistama

Ευελιξία - Προσαρμοστικότητα
Thessaloniki city of learning
Badgecraft drži i razvija ovu platformu sa vodećim obrazovnim organizacijama. Program Evropske unije Erasmus+ odobrio je sufinansiranje za izradu prve verzije ove platforme. Kontaktirajte support@badgecraft.eu.
Platforma
Promenite na drugi jezik:
Kofinansirano kroz Erasmus+ program Evropske Komisije
Početna stranicaMapaAktivnostiPlejliste